Испанската кралица Летисия и Кейт Мидълтън са едни от най-стилните дами

...
Испанската кралица Летисия и Кейт Мидълтън са едни от най-стилните дами
Коментари Харесай

Когато Летисия иска да е като Кейт

Испанската кралица Летисия и Кейт Мидълтън са едни от най-стилните дами в Европа и при всяка тяхна поява облеклото им се разяснява дълго. В края на предходната седмица брачната половинка на крал Фелипе участва на финала на Световното състезание по футбол за дами, на който испанките победиха. А тоалетът на кралицата доста ни подсети на един друг, който също видяхме неотдавна.
 Кралица Летисия и успеха на испанския народен тим на Световното по футбол за дами
Кралица Летисия и футбол - ненадейно добра композиция

Испанската кралица има за какво да е щастлива

За случая заложи на грациозен костюм в алено с блейзър и разкроен панталон с висока талия. Цветът сигурно не е избран случайно, тъй като кореспондира с този на екипите на футболистите, а и отборът носи името Rojas, което значи " алено ". Визията си кралицата добави с чанта на Carolina Herrera и обеци с диаманти и рубини.

W you poor man! Spanish federation boss Luis Rubiales flew to Australia with his daughter Sofia to support their women's national team! Queen Letizia was there too. But the English FA boss and the King stayed at home to continue their underhanded work against M&H! Shame on you!
— Jeremy (@Jeremy98984957)
С много сходен тоалет видяхме за последно Кейт Мидълтън на концерта по случай коронацията на крал Чарлз през май. Единствената разлика е неналичието на черен топ под сакото на принцесата на Уелс и другите бижута. А костюмът изглежда е измежду обичаните й облекла, които е носила повече от един път на публични мотиви, напомня Daily Mail.
 Снимка 631091

 Кралица Летисия и инфанта София ще участват на финала на Световното състезание по футбол за дами в Австралия
Защо Летисия е сама с дребната си щерка

Испанската кралица и инфанта София - в Австралия

Появяването със сходни тоалети не е първото за кралица Летисия и Кейт Мидълтън. Съпругата на крал Фелипе и преди е черпила фешън ентусиазъм от принцесата на Уелс, избирайки облекла като нейните няколко месеца след нея. Единствената разлика е, че едната държи на испанските дизайнери, а другата - на английските. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР